Over Budi

  • DE IDEALE PARTNER IN LASERSNIJDEN, WATERSNIJDEN EN CNC-KANTEN

Over Budi

Uw ideale

Logistieke partner

Budi is de ideale logistieke partner in lasersnijden, watersnijden en CNC-kanten. Bij Budi wordt uw tevredenheid gegarandeerd. Door onze ‘process perfection people’, wordt uw wens exact vertaald naar een passend eindproduct voor een eerlijke prijs. Budi maakt daarbij gebruik van de meest geavanceerde machines van SafanDarley, Trumpf en Resato. Van tekening tot eindproduct: bij Budi het snelst voor elkaar.

Budi: Voor uw overall equipment effectiveness

Overall Equipment Effectiveness, dat is het totale rendement van uw productielijn. Dit rendement staat onder druk bij lastige, kleinschalige of nieuwe producties; het machinepark moet worden aangepast of uitgebreid, met veel extra werk voor uw mensen. Budi streeft ernaar haar machines zo efficiënt mogelijk in uw productielijn te passen. Budi in uw productieproces betekent zo een verbetering van uw Overall Equipment Effectiveness.

Al veel metaalconstructiebedrijven hebben dé oplossing ontdekt:
Uitbesteden bij Budi!

Concurrerende prijzen

De aanschaf van een laser- of watersnijmachine is een aanzienlijke investering en het bedienen van de machine vraagt grondig getraind personeel. Voor veel constructiebedrijven is dat niet rendabel.

Bij Budi is er bewust gekozen voor de aanschaf van ultramoderne snijmachines, en is daarbij gespecialiseerd in het toeleveren van plaatwerk(delen) aan machinefabrieken en constructiebedrijven. Door Budi’s flexibiliteit kan er tijdens het bewerkingsproces vaak meerdere orders gecombineerd worden, waardoor deze voor een concurrerende prijs kunnen worden aangeboden.

The Process Perfection People
Dorpsweg 10a | 3257 LB Ooltgensplaat | Tel +31 187 63 93 91 | info@budi.nl