CNC-kanten

  • PRECISIE KANTWERK TOT WEL 5 METER LENGTE

CNC-kanten

Metaal plaatmateriaal zetten

CNC-KANTEN

CNC-kanten

Optimaal kanten tot 5 meter

Ook voor kantwerk kunt u bij Budi uitstekend terecht. Met onze SafanDarley kantmachines kunnen wij tot een lengte van 5 meter en met een maximum van 320 ton druk plaatmateriaal nauwkeurig zetten.

 

De mogelijkheden van

CNC-KANTEN BIJ BUDI

Welke maatvoeringen?
We beschikken over twee kantbanken met een maximale lengte 5100 mm en 4300 mm breedte tussen het frame. De maximale zetmaat tussen het frame is 2300mm, de maximale zetmaat binnen het C-frame is 750mm. De maximaal te verwerken plaatdikte is 15 mm voor staal en 12 mm voor RVS.

Uitbreiding van mogelijkheden
Uiteraard is ons gereedschap arsenaal uitbreidbaar, waardoor nog meer mogelijkheden ontstaan. Zo is de kantbank uitgerust met een buighulp om zware producten mee te heffen. Ook is de kantbank uitgerust met een programmeerbare bombering.

DE MACHINE

SAFAN DARLEY H-BRAKE

De meest innovatieve kantpers

De aanschaf van een kantpers is een aanzienlijke investering en het bedienen van de machine vraagt grondig getraind personeel. Voor veel constructiebedrijven is dat niet rendabel. Bij Budi is er bewust gekozen voor de aanschaf van de meest innovatieve kantpers, en is daarbij gespecialiseerd in het toeleveren van plaatwerk(delen) aan machinefabrieken en constructiebedrijven.

Door Budi’s flexibiliteit kan er tijdens het bewerkingsproces vaak meerdere orders gecombineerd worden, waardoor deze voor een concurrerende prijs kunnen worden aangeboden.

Safan Darley kantmachine
The Process Perfection People
Dorpsweg 10a | 3257 LB Ooltgensplaat | Tel +31 187 63 93 91 | info@budi.nl