Lasersnijden

  • VERBETER UW CONCURRENTIEPOSITIE DOOR SLIMMER TE PRODUCEREN

Lasersnijden

Lasersnijden van

staal, rvs en aluminium

Lasersnijden Budi

Efficiënter productieproces

Lasersnijden van plaatwerk heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen en wordt steeds vaker toegepast voor een efficiënter productieproces in de constructie- en machinebouw. Slimmer produceren zorgt immers voor een verbeterde concurrentiepositie.

Budi beschikt over de modernste Trumpf lasersnijtechniek voor staal, RVS en aluminium.

Bij Budi het snelst voor elkaar.

De mogelijkheden

lasersnijden van metaal

Tot 4×2 meter
Staal snijden we tot 20 mm, RVS tot 15 mm en aluminium tot 10 mm dikte. Onze twee lasersnijmachines zorgen voor een snelle doorlooptijd en een hoogwaardig maatvast product, want lasersnijden is bijzonder nauwkeurig. Doordat de straal slechts 0,2 mm klein is kunnen relatief kleine gaten perfect gesneden worden.

Gravure mogelijk
Met de lasersnijmachine  kan ook (licht) gegraveerd worden, bijvoorbeeld voor een logo, productnummers of markering t.b.v. lassen, construeren of zetten. Daarbij kunnen we snel te werk gaan: omdat wij niet afwachten tot een te snijden plaat in zijn geheel vol genest is, kunnen wij op restplaten uiterst snel van dienst zijn.

de machines

Trumpf Trulaser

De ultra moderne techniek van Trumpf

De aanschaf van een lasersnijmachine is een aanzienlijke investering en het bedienen van de machine vraagt grondig getraind personeel. Voor veel constructiebedrijven is dat niet rendabel. Bij Budi is er bewust gekozen voor de aanschaf van ultramoderne snijmachines, en is daarbij gespecialiseerd in het toeleveren van plaatwerk(delen) aan machinefabrieken en constructiebedrijven.

Door Budi’s flexibiliteit kan er tijdens het bewerkingsproces vaak meerdere orders gecombineerd worden, waardoor deze voor een concurrerende prijs kunnen worden aangeboden.

Trumpf Trulaser
The Process Perfection People
Dorpsweg 10a | 3257 LB Ooltgensplaat | Tel +31 187 63 93 91 | info@budi.nl